my life ツ

Thursday, 23 August 2012

Miss yOu :'(



Sebenarnya..


Aku rindu Dia. Kau!!! Aku Rindu kau. Sangat-sangat. Kau mesti tak tahu kan? Dan kau mesti tak rindukan aku macam aku rindukan kau. *As expected. Sokay, I understand :)


Aku tak tahu mana nak start. Aku tak tahu macam mana nak layan kau macam aku layan kawan-kawan yang lain. Sumpah! aku rindu nak cakap gn kau. Aku rindu nak dengar kau gelak. Aku rindu nak tengok kau senyum. Tapi aku tau ni yang terbaik. Menjauh kan diri.

Sebab..

Bila aku dekat dengan kau, kau pun tau yang aku tak kan layan kau mcm kawan-kawan biasa. Kau tau tu kan? Maaf. Aku banyak tipu. Apa aku rasa kat kau. Apa aku rasa dengan semua yang jadi. Aku tak kesah dengan semua ni?? Ye..Semua nye aku tipu.

Sebab..

Aku tak nak kau nampak aku lemah sangat. Aku tak nak kau nampak aku sedih. Aku tak nak kau rasa bersalah. Yes. To be honest! Aku tak salahkan kau. Kau tau, aku sedih sangat. Sebab.. Physically kita dekat tapi reality kita dah jauh. Sangat-sangat jauh.




Aku selalu fikir.. Kenapa kita jadi macam ni. Sometimes, i hate my self because i might only take few second to say hello but takes forever to say goodbye. But again i believe everything happend for a reason. Tiada siapa untuk dipersalahkan dan aku percaya semuanya akan baik- baik saja.

Bila berdepan dengan kau, Aku selalu berharap kau akan tegur aku dulu. Aku selalu berharap kau akan memulakan perbualan. Tapi.. ehmm Bodoh kan aku sebab fikir macam tu. Kenapa bukan aku je yang start dulu. Mustahil. Bukan sebab aku tak suka. Jauh sekali benci. Tapi.. Aku tak nak orang nampak kelemahan aku. Again, Bodoh sangat sbb fikir macam tu.

Sekarang..

Aku cuba gembira dan bahagia dengan kawan-kawan lain. Rasa kosong sebab tak de kau.. Maaf la. Aku ni noob sgt! Annoying kan aku? ye.. aku tau.

MUNGKIN.. Suatu hari nanti, kau dan aku bolej jadi seperti dulu. Mungkin! Just go with the flow. Dan doa semoga 'DIA' tunjukkan jalan yang terbaik buatku. Amin :)